Onze diensten

Ekohouse is een ‘proeffabriek voor de nieuwe economie’, een plek om te snuffelen en proeven en om te peren en oefenen—alle betekenissen van ‘proeven’ dus.

We beiden een aantal vormen van samenwerking en leren aan.

 

Presentaties

Onze presentaties zijn altijd op maat voor uw doelgroep (medewerkers, management, partners) en het stadium waarin zij zich bevinden. Een gedegen intake zorgt dat onze presentatie spot-on landt.

 

Workshops

Workshops gaan iets verder: van weten naar ontdekken, oefenen en kunnen. Ook hier geldt: intake, maatwerk en impact. De thema’s kunnen variëren van ruimte scheppen voor creativiteit tot leiderschap, cultuurverandering, ondernemen gericht op meervoudige waardecreatie, en nog veel meer.

 

Advies en coaching

Voorbij workshops leveren wij met advies en coaching langere en diepere bijdragen aan verandering in uw organisatie. Het kan daarbij gaan om het opbouwen van andere wijzen van samenwerken tot nieuwe structuren (of in een zandbak juist even geen structuren) vinden.

 

Experimenten

De mooiste en krachtigste (zelf-)interventie is iets nieuws gaan ondernemen en daarbij onderzoekend, lerend en spelend te werk gaan. Bijvoorbeeld een oud probleem opnieuw bekijken, een bestaande dienst heruitvinden of vervangen door een radicaal andere benadering. Of doelgroepen en partners eerder en anders betrekken bij een co-creatief proces.
We gaan graag met u in gesprek over wat uw medewerkers en doelgroep werkelijk willen en hoe we hun volle potentieel kunnen ontsluiten. We houden van klein beginnen om per ongeluk groots te eindigen!

  

Nieuwsgierig? Zin om te sparren? Neem vrijblijvend contact op via info@ekohouse.nl, dan kijken we samen wat er ontstaat.