Eerste hulp bij transitie

Veel kennis en technologie is al voorhanden om de transitie naar een nieuwe economie en samenleving vorm te geven en in de praktijk neer te zetten.

Maar systemen veranderen kost tijd en aandacht. Het vereist ook een creatieve mindset en oefening in het ambacht van wendbaar handelen om informatie, inzicht en inspiratie rond de transitie gestalte te geven in activiteiten met meervoudige waarde: people, planet, prosperity, purpose…

De experts van Ekohouse ondersteunen daar graag bij. Wij putten daarbij uit onze ervaring in het leven en werken vanuit vertrouwen, overvloed, flow, commons, open source en transparantie.

 

Ekohouse is een experimenterende organisatie. Wij zetten projecten op die maatschappelijke meerwaarde creëren, altijd in samenwerking met partners. We delen ook graag onze ervaringen met andere leiders en organisaties om de transitie te versnellen.

Dat kan door: al doende leren in concrete veranderingstrajecten. Of door presentaties, workshops of adviestrajecten.

De thema’s waarop wij ondersteuning bieden zijn: ruimte scheppen voor creativiteit, leiderschapsontwikkeling, cultuurverandering, kennisontwikkeling, projectmanagement, business development, commercieel bewustzijn, werken aan zichtbaarheid, organisatievernieuwing, innovatie, en uiteraard vaak combinaties hiervan.

 

Nieuwsgierig? Zin om te sparren? Neem vrijblijvend contact op via info@ekohouse.nl, dan kijken we samen wat er ontstaat.