Dutch Design Awards: mooi avontuur

Ekohouse ligt eruit bij de Dutch Design Awards, helaas! Veertig grote ontwerpbureaus en een paar jonge honden gaan door naar de volgende ronde, waarna de bekendmaking van de prijswinnaars volgt.

 

Deelname was een mooie exercitie, die ons verhaal aanscherpte en ons aanzette om twee korte filmpjes te maken om ons concept uit te leggen in woord maar vooral beeld.

 

“Ontwerpkracht voor de Transitie” was het thema van de awards. Het is bemoedigend om te zien hoeveel ontwerpbureaus van naam zich meer en meer op duurzame ontwerpen richten.  

 

Bij Ekohouse zijn we trots op onze producten en manier van werken: niet alleen duurzaam maar ook inclusief zodat iedereen kan meedoen. Het verbindende en activerende karakter van ons productieproces onderscheidt ons van menig ontwerphuis. Ekohouse  bouwt verder aan toename in  interesse deelnemen, toename van bedrijvigheid 

  • Toenemen gezond gedrag
  • Toename procesvoering verbetering  
  • Toename correcties samenleving: levensstijl, welzijn, gezondheid, schoner/zuiver leven & ethiek
  • Toename innovaties

Ekohouse biedt frame  om in juiste richting te bewegen.

 

De bekroonde ontwerpen van de Dutch design Awards, van statiegeldstoel tot kunstizinnig vispaailandschap, kun je bewonderen op de wedstrijdwebsite.